Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dimitris Studio


Descriere

Dimitris este un studio de 3* standard, care oferă camere spațioase și luminoase, potrivit atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copii și chiar și pentru grupuri de turiști. Studio Dimitris este localizat în centrul stațiunii Kalithea, la aproximativ 200 metri de plajă iar zona comercială cu magazine și taverne se află chiar la ieșirea din unitate. Facilități camere:
Camerele studioului sunt dotate cu chicinetă utilată, grup sanitar cu duș, balcon, TV LCD, frigider, aer condiţionat (INCLUS în preț) și Internet Wi-Fi GRATUIT. Fiecare cameră are boiler care trebuie deschis de la siguranță pentru a putea beneficia de apă caldă. Curățenia se face doar la check in (pe perioada sejurului nu se asigură) și se asigură prosoape (care nu se schimbă până la check out).

Tip masă:
Self-catering / Mic dejun / Demipensiune

Localizare:
Studio Dimitris este localizat în centrul stațiunii Kalithea, la aproximativ 200 metri de plajă iar zona comercială cu magazine și taverne se află chiar la ieșirea din unitate.

Descriere:
Dimitris este un studio de 3* standard, care oferă camere spațioase și luminoase, potrivit atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copii și chiar și pentru grupuri de turiști.

Recomandare
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Aer condiționat Gratuit ✓ Poziție excelenta, zona de magazine și tavern se afla la ieșire din unitate ✓ Camere spațioase

Facilităţi unitate de cazare:
Studio Dimitris pune la dispoziția oaspeților săi: cameră pentru bagaje, toaletă comună la parter.

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.