Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandros Palace & Suites Hotel

de la
1409  1253 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Alexandros Palace din Ouranoupolis ofera servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Hotelul este contruit in stil amfiteatru, iar camerele se afla la o distanta intre 100 - 500 de metri de plaja.
Localizare:

Hotelul Alexandros Palace este localizat in zona Tripiti, in imediata apropiere a orasului Ouranoupolis, la aproximativ 100 de metri de plaja.

Facilitati Hotel:

Hotelul dispune de: 2 piscine exterioare, restaurant cu vedere spre mare, restaurant a la carte, snack bar si taverna localizate langa piscina, salon de servit micul dejun, bar la psicina, bar pe plaja, bar clasic, internet WiFi & seif (contra cost), plaja privata (accesul la plaja se face prin tunel subteran), centru SPA: piscina interioara, sauna, jacuzzi, masaj, sala de sport, loc de joaca, parc/gradina, parcare.

Facilitati Camere:

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, frigider sau minibar, TV satelit, telefon, internet, seif, feon si balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.