Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOKER HOLIDAYS EVIA


Descriere

UNITATI IN PROGRAM (Statiune Pefki sau Loutra Edipsos) - Studio Alexandra, Villa Fedra, Villa Eleni, Studio Marilena, Studio Meri, Studio Pefki, Studio Stefanos, Studio Zacharoula, etc. Ce reprezinta de fapt programul JOKER HOLIDAYS?! Prin Joker Holidays turistii beneficaza de cele mai mici tarife pe o anumita destinatie si/sau data de plecare. In momentul rezervarii, in functie de oferta in curs, poti opta pentru destinatie si/sau perioada, insa fara sa alegi unitatea de cazare sau tipul de masa (daca nu este deja nominalizat). Vei primi toate detaliile legate de cazare cu cel mult 7 zile inainte de data plecarii (exceptie fac ofertele unde numele hotelului este deja confirmat). Hai cu noi intr-o aventura marca Hello Holidays si lasa-l pe JOKER sa aleaga pentru tine!

Descriere

JOKER 2023 in Insula Evia – 6 nopti autocar

Ziua 1 | BUCURESTI – INSULA EVIA

Intalnire la ora 16:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 17:00 pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Grecia.

Ziua 2 | INSULA EVIA

Odata ajunsi in Grecia ne continuam traseul spre Promachonas – Salonic – Larisa – Glyfa (ferry) – Agiokampos – Insula Evia. În cursul prânzului vom ajunge în stațiunea Pefki/Loutra Edipsos.  După ora 14:00 se va efectua cazarea.

Zilele 3 - 7 | INSULA EVIA

In aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:

*Excursie la Atena: Va invitam sa descoperiti capitala Greciei, Atena, printr-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului Acropole - bijuterie a arhitecturii antice si o plimbare prin orasul vechi.

*Edipsos - Manastirea Sfantul David - Cascada Drimona: Orice turist care ajunge in Evia trebuie sa descopere manastirile situate in nordul insulei. In aceasta excursie vizitam Parcul National Drimona unde se afla Manastirea Sfantul David si Biserica Sfantul Ioan Rusu, simbolul Eviei, facatorul de minuni si vindecatorul celor bolnavi, biserica aflata in localitatea Prokopi (timp pentru vizita si masa de pranz - aproximativ 2 ore). Dupa-amiaza, intoarcere in statiune (.

*Excursie la Lichadonisia: Va invitam sa descoperiti una dintre cele mai frumoase plaje, situata in arhipelagul de insule vulcanice Lichadonisia. Dupa turul insulelor cu vaporasul vom savura masa de pranz pe plaja, vom invata dansuri traditionale grecesti impreuna cu capitanul si ne vom bucura de apa cristalina.

*Croaziera pe Insula Skiathos - Imbarcare din portul Pefki. Va invitam pentru o zi de vis, pe vaporul Argonaftis unde echipa de entertainment va va invata sa cantati si sa dansati greceste intr-o atmosfera fantastica. Prima oprire pe Insula Skiathos este la celebra plaja Koukounaries, una dintre cele mai frumoase plaje din lume, timp liber pentru plaja si inot. Calatoria continua catre orasul-port Skiathos, unde va veti plimba pe stradutele pietruite, inguste catre Biserica Sf Nicolae si veti avea timp necesar pentru descoperirea fascinantului oras Skiathos (tarif aproximativ 25 euro/adult).

Ziua 8 | INSULA EVIA – SALONIC – BUCURESTI

Eliberarea camerelor se va face dimineata la ora 9:00, iar apoi  vom profita de un program liber pentru ultimele cumparaturi. In jurul pranzului ne vom imbarca in vederea deplasarii pe traseul Pefki – Agiokampos – Glyfa- Larisa - Salonic- Promachonas - Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.

Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.