Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
3427 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 14.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Un hotel de lux ce ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Descriere:

Un hotel de lux ce ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:

Hotelul este situat la aproximativ 20 km distanta de aeroportul din Dalaman, 28 km de centrul orasului Fethiye si 700 m de centrul orasului Gocek.

Facilitati hotel:

Rixos Premium Gocek ofera turistilor cazati urmatoarele facilitati: mai multe restaurante, plaja privata, piscine, zone pentru relaxare, centru SPA (sauna, baie turceasca, sala de fitness, masaj), teren de tenis, centru pentru inchiriere biciclete, yoga, mini fotbal, sala de conferinte, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, internet, parcare privata.

Website:

https://premiumgocek.rixos.com/

Facilitati camere:

Camerele standard (deluxe suite) au o suprafata de 45 mp si sunt dotate cu televizor, minibar, internet wifi, telefon, facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat, seif, balcon, baie privata cu uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie