Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1330 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 14.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ploiesti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul ofera servicii all inclusive si conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Descriere:

Hotelul ofera servicii all inclusive si conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta

Localizare:

Aceasta unitate de cazare de 5* este situata la 5 km de orasul Fethiye, la 50 km de aeroportul Dalaman si 196 km de Antalya.

Website:

http://jivabeachresort.com/

Facilitati hotel:

Jiva Beach Resort ofera turistilor mai multe restaurante si baruri, piscina pentru adulti si pentru copii, jacuzzi, plaja privata, prosoape de plaja, terasa, gradina, sauna, masaj, baie turceasca, sala dee fitness, darts, internet wifi, facilitati pentru copii, aqua park, divertisment, room service, receptie deschisa non stop.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 367 camere, fiind dotate cu: televizor, telefon, seif, aer conditionat, mini bar, uscator de par, internet gratuit, facilitati pentru ceai si cafea, baie privata si balcon. Toate camerele sunt liminoase, spatioase si decorate intr-un stil modern.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie