Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Resort & Golf


Descriere

Hotelul isi asteapta clientii prin unitățile de cazare elegante si spațioase cu balcon privat si cu vedere la Marea Egee. Oferta confort,atmosfera calda si servicii excelente.Facilitati hotel :
Ramada Resort Kusadasi & Golf oferă 6 piscine în aer liber cu tobogane cu apă, o piscină interioară, un centru spa de lux cu tratamente de masaj, saună și baie de aburi și o plajă privată cu nisip. Complexul are un teren de golf și terenuri de tenis. Există WiFi gratuit în toate zonele. Complexul all inclusive Ramada Resort Kusadasi & Golf oferă un bufet și restaurante à la carte, numeroase baruri, un snack bar și o patiserie. Room service este disponibil nonstop. Oaspeţii se pot distra la Koko Night Club.

Tip masa
All inclusive

Website
http://www.ramadaresortkusadasi.com

Categorie:
5*

Localizare:
Centrul orașului Kusadasi este la 1 km de proprietate. Aeroportul Adnan Menderes se află la 80 km.

Facilitati camere:
Unitățile spațioase de la Ramada Resort Kusadasi & Golf au balcon privat, cu vedere la Marea Egee. Toate au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Fiecare oferă o zonă de relaxare și o cutie de valori.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Xerox
Wellness club&spa
Terasa
Tenis de masa
Sporturi nautice
Snack bar
Servicii de curatatorie
Schimb valutar
Sauna
Sala de fitness
Room service
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Lift
Internet wireless
Gradina
Fax
Facilitati pentru persoane cu handicap
Camere pentru nefumatori
Camera de bagaje
Bar
Baby-sitting
Animatie
Aer conditionat