Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Wings Beach Resort & SPA


Descriere

Palm Wings Beach Kusadasi este fostul hotel Egeria Beach Club. Renovat in totalitate in 2013, hotelul este recomandat familiilor cu copii.Web Site:
www.palmwings.com.tr/

Plaja:
Hotelul dispune de plaja proprie.

Facilitati Camere:
Hotelul Palm Wings Beach Kusadasi dispune de 346 de camere cu facilitati moderne. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV, minibar (cu taxa), balcon, telefon, uscator de par, seif.

Facilitati Hotel:
Hotelul Palm Wings Beach Kusadasi dispune de urmatoarele facilitati: 4 restaurante - unul principal tip bufet si 3 a la carte cu rezervare o data pe sejur gratuit, 4 baruri, 3 piscine, 1 piscina cu tobogane, piscina pentru copii, sauna, masaj, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, miniclub (4-12 ani), animatie, teren tenis, sporturi de apa, tenis de masa, baschet, acces la internet gratuit in lobby si zona piscinei, jocuri Video, biliard, sala de jocuri, tenis cu proiectoare şi echipamente, sporturi nautice şi scufundări (licenţă necesare), parcare.

Tip masa:
All Inclusive

Categorie:
5*

Localizare:
Hotelul Palm Wings Beach Kusadasi este localizat la 15 km de Kusadasi, in Davutlar, pe plaja. Aeroportul din Izmir se afla la o distanta de 80 km. Statia de autobuz este in fata hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Xerox
Wellness club&spa
Tenis
Sporturi nautice
Snack bar
Servicii de curatatorie
Schimb valutar
Sauna
Sala de fitness
Sala de Conferinte
Room service
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Masaj
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Lift
Internet wireless
Inchirieri auto
Gradina
Fax
Facilitati pentru persoane cu handicap
Camere pentru nefumatori
Biliard
Bar
Animatie
Aer conditionat