Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marbel Hotel


Descriere

Situat in centrul oraşului Kuşadasi, acest hotel de 4 stele se afla la mai putin de 3 km de Marea Egee. Curatenia, confortul si personalul amabil, fac din acest hotel o destinatie perfecta pentru cei care doresc o vacanta relaxanta.Tip masa:
ALL INCLUSIVE

Web Site:
www.marbelhotel.com.tr

Facilitati Camere:
Camerele sunt dotate cu: baie proprie, Tv satelit, minibar, uscator de par, aer conditionat, seif (contra cost), internet (contra cost), balcon.

Facilitati Hotel:
Hotelul Marbel dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar la piscina, snack bar, lobby bar, disco bar, piscina adulti cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, transport gratuit la cea mai apropiata plaja, centru fitness, teren tenis, tenis de masa. Contra cost: acces internet, tenis cu nocturna, baie turceasca, sauna, masaj, seif, biliard, bauturile imbuteliate.

Categorie:
4*

Localizare:
Hotelul Marbel este situat in Kusadasi, la mai putin de 3 km de Marea Egee, la 20 km de vechiul oras Efes, 80 km de aeroportul din Izmir.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wellness club&spa
Tenis de masa
Tenis
Sauna
Sala de fitness
Room service
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Masaj
Lift
Internet wireless
Inchirieri auto
Gradina
Facilitati pentru persoane cu handicap
Camera de bagaje
Biliard
Bar
Animatie
Aer conditionat