Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Altinsaray Hotel


Descriere

Amplasat pe un promontoriu cu păduri de pin şi oferind vedere la Marea Egee, Altinsaray se aseamănă cu un conac otoman somptuos. Oaspeţii vor găsi aici o piscină în aer liber şi un centru spa cu cadă cu hidromasaj şi baie turcească tradiţională.Categorie:
3*

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 46 camere diferite ca marime. Toate camerele au bai, mini bar, si aer conditionat. Desi decorul este destul de simplu, camerele ofera un sejur confortabil într-o atmosfera confortabila.

Facilitati hotel :
Restaurant pe terasa cu o capacitate de 200 persoane, bar la piscina, bar in interiorul hotelului. Sauna, masaj, baie turceasca, jacuzzi, camera pentru bagaje, spalatorie, schimb valutar, gradina. Plaja este la 200 m de hotel, piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt gratuite.

Localizare:
Hotelul se afla la 200 de metri distanta de plaja Yilanci, la 7 km de centrul orasului Kusadasi si la 125 km de aeroportul din Bodrum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Xerox
Wellness club&spa
Terasa
Tenis de masa
Snack bar
Servicii de curatatorie
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Masaj
Loc de joaca pentru copii
Internet wireless
Inchirieri auto
Gradina
Fax
Camere pentru nefumatori
Biliard
Bar
Aer conditionat