Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2819 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 14.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:

HILLSIDE BEACH CLUB este localizat in golful Kalemya, pe o suprafata de 100.000 mp, fiind inconjurat de o padure cu pini. Aeroportul Dalaman este situat la 55 km (aprox. 60 min) de hotel.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal si 2 restaurante a la carte, 9 baruri, 8 piscine, facilitati pentru copii (mini water park, loc de joaca, mini club, animatie), windsurfing, zumba, teren de tenis, volei pe plaja, darts, centru SPA (sauna, piscina, baie turceasca), internet gratuit, prosoape atat la piscina, cat si la plaja, transfer aeroport, schimb valutar, receptie deschisa non stop.

Facilitati camere:

Toate camerele duble standard ale hotelului sunt dotate cu: balcon, internet, facilitati pentru cafea / ceai, patut (la cerere) , minibar, telefon, televizor, seif, aer conditionat, uscator de par, baie privata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie