Plănuiești o vacanță all inclusive alături de copii? Alege Turcia – destinația perfectă!


Plănuiești o vacanță all inclusive alături de copii?
Alege Turcia – destinația perfectă!

Cu siguranță, Turcia reprezintă destinația perfectă pentru o astfel de călătorie, oferind un regim de masă all inclusive, diversificat. Cu toate acestea, poți opta pentru masă în sistem all inclusive și dacă dorești Egipt, Grecia, Bulgaria sau Tunisia, tot mai multe vacanțe oferind astfel de servicii complete de masă.


Vacanțele all inclusive sunt preferatele părinților, știind astfel că le pot oferi copiilor un meniu diversificat, după dorințele fiecăruia. Dacă pornești în călătorie fără copii poate că ar fi cât se poate de potrivit să alegi doar servicii de cazare, reușind astfel să te bucuri de gastronomia locală. O vacanță în sistem all inclusive înseamnă pentru părinți siguranța că vor avea ce anume să mănânce, de unde să aleagă, indiferent cât de mofturoși sunt.

Alege un resort all inclusive pentru familia ta

Dacă optezi pentru o vacanță în familie atunci ar fi cât se poate de bine să alegi un resort all inclusive, știind că vei avea parte de multă distracție, de mult confort, dar și de un meniu vast, cât se poate de atrăgător pentru cei mici. Vor avea unde să se răsfețe printre multe prăjituri, fructe, salate și vor fi încântați de multă distracție și voie bună. Pe de altă parte, alegerea unui meniu all inclusive este o altă metodă cât se poate de bună pentru a economisi bani într-o călătorie, iar pe de altă parte nu te vei îngrijora de cheltuieli suplimentare. Tot ceea ce vei face este alegerea unei locații de bună calitate, care să ofere atât confort, cât și un meniu atrăgător.

Turcia reprezintă nivelul excelent al ospitalității, pornind de la serviciile de cazare și masă. Adulții și copiii se vor simți minunat, cei mici fiind încântați de ospitalitatea gazdelor, dar și de diversitatea punctelor de distracție. Atunci când ne gândim la o vacanță în Turcia, mai mult ca sigur ne vine în minte Antalya, o destinație de 5 stele de pe litoralul turcesc, acolo unde parcuri de distracție sunt aproape peste tot, plaje cu nisip fin și multe tobogane, dar și numeroase specialități culinare, pornind de la dulciurile tradiționale și până la preparate din bucătăria internațională. În Antalya poți găsi numeroase variante de cazare, special create pentru familiile cu copii, unele dintre acestea fiind o emblemă a locului și un reper din punct de vedere turistic. Copiii se vor simți minunat în compania animatorilor, vor încerca jocuri, cântece, vor dansa, se vor bucura de mult soare și mai ales vor avea posibilitatea de a se juca cu copii de vârste apropiate.


Poți ajunge în Antalya ușor, mai ales dacă alegi o vacanță de tip charter. În doar câteva ore de zbor vei poposi pe un tărâm minunat, cu numeroase puncte de atracție turistică.

Dacă alegi Antalya recomandarea noastră este Cornelia Diamond Golf Resort&Spa 5*, un hotel recent renovat, cu 571 de camere spațioase, ce oferă cele mai bune condiții de confort. Ceea ce impresionează este dimensiunea foarte mare a resortului, turiștii găsind aici de toate, pornind de la mult confort și până la restaurante cu meniuri diversificate în sistem all inclusive, ba chiar și numeroase parcuri acvatice, acolo unde copiii se pot bucura de piscine, tobogane sau de alte astfel de atracții.Horus Paradise Luxury Resort & Club & Village 5* este o altă atracție a Antalyei. Acesta are o suprafață impresionantă, fiind construit pe o suprafață de 80.000 mp. Se află foarte aproape de plajă și oferă o vedere impresionantă la marea Mediterană. Hotelul este destul de aproape de Side.Bodrum, Marmaris și Kusadasi sunt alte stațiuni turcești de la Marea Egee, preferate de părinții cu copii mici. Acestea oferă vacanțe în sistem all inclusive, în resorturi de 5 stele, ce beneficiază de mult confort. Bodrum este o stațiune situată în vestul Turciei, fiind una dintre cele mai elegante din această parte a țării și ce oferă o priveliște extraordinară, impresionantă pentru turiști, adulți sau copii.Vorbim aici și despre binecunoscutele lanțuri hoteliere, precum Rixos, Baia, Blue Bay, DiamondKusadasi este o stațiune populară pentru turiștii români, fiind foarte aproape de ajuns. Aceasta surprinde prin priveliști minunate, plaje întinse, nisip fin și apa de un albastru turcoaz. Și la toate acestea se mai adaugă și meniurile all inclusive sau ultra all inclusive, diversificate, pornind de la salate și până la dulciuri apetisante.Dacă alegi Kusadasi ai putea opta pentru hotelul Amara Sealight Elite 5*, fiind printre cele mai luxoase din regiune, surprinzând întotdeauna turiștii într-un mod cât se poate de plăcut. Este un loc perfect pentru odihnă și relaxare, pornind de la camerele încăpătoare și până la diversele variante de distracție, precum piscinele exterioare sau zona spa.Foarte aproape de centrul stațiunii Marmaris, la doar 8 km distanță se află hotelul Marti Resort 5*. Construit în stil rustic, hotelul impresionează prin arhitectură, dar și prin amplasament.  Toate camerele hotelului se disting prin eleganță și rafinament, oferind un climat perfect pentru cea mai frumoasă vacanță. Hotelul beneficiază de mai multe restaurante, unde turiștii se pot bucura de meniuri atent preparate, în sistem all inclusive.


 


SOURCE AND TAGS