Thailanda – țara cu plaje incredibile


Thailanda – țara cu plaje incredibile

 Thailanda este destinația perfectă pentru milioane de turiști veniți din întreaga lume, este o zonă cu plaje sălbatice, cu nisip fin, cu oameni ce păstrează vie tradiția locului, dar și cu multe secrete culinare.


Thailanda este o zonă perfectă pentru o vacanță de neuitat, pentru un sejur perfect alături de cei dragi. De aceea, ar fi bine ca atunci când te afli în căutarea unei destinații frumoase să adaugi pe lista ta de priorități această țară și mai mult ca sigur nu vei regreta.

 

Când să călătorești?

Thailanda este prietenoasă cu vacanțele organizate din noiembrie și până la începutul lunii mai. În această perioadă, vremea este mai ușor de suportat. Cu toate acestea, perioada de mai sus este o perioadă de vârf, așa că ar putea fi considerată un impediment pentru cei ce doresc să stea departe de aglomerație. Poți opta pentru sezonul musonic, o perioadă mai ieftină, cu ploi zilnice, dar de scurtă durată. Indiferent ce variantă ai alege, mai mult ca sigur, Thailanda te va răsfăța cu frumusețile sale și cu toate lucrurile pe care le vei întâlni.

 

Cum ajungi în Thailanda?

Pentru a ajunge în Thailanda îți recomandăm o vacanță cu avionul, beneficiind astfel și de ajutorul asistentei turistice oferita pe intreaga perioada a sejurului. Ca si destinatii poti merge in PHUKET sau in KRABI

Poți ajunge în Thailanda și printr-un sejur individual, însă, fiind o țară destul de indepartata de România, este mult mai comod să nu pierzi timp pe drum sau  cautand variante de zbor si cazare, ci să îl folosești descoperind locuri frumoase de vizitat sau să te bucuri de plajele sălbatice, nisipul fin, marea în care poți să te oglindești sau de ospitalitatea gazdelor.


 Ce să vizitezi în Thailanda?

Atunci când dorești o vacanță unde să te răsfeți la soare, ar fi bine să alegi insulele exotice din Thailanda, mai retrase, oferindu-ți astfel liniștea și intimitatea de care ai nevoie alături de familia ta. Dacă îți dorești ceva aglomerat, cu siguranță ai de unde să alegi o vacanță în Thailanda în insule destul de populate.

 Koh Phangan

Iată o zonă pe care ar fi bine să o treci pe lista ta de priorități dacă ești tânăr căsătorit și mai ales atunci când îți plac petrecerile pe plajă până seara târziu. Insula oferă petrecerea de Lună Plină, cu o participare destul de mare, o petrecere organizată chiar pe plajă, fiind unul dintre cele mai populare evenimente din această zonă, cunoscut de mii de turiști din lume.


Bangkok

Iată un loc unde te poți bucura de multă istorie și tradiție, dar și de multă cultură. Este un loc unde poți explora cele ma frumoase culturi ale unei civilizații puțin cunoscute. Bangkok este capitala Thailandei, un loc unde templele și monumentele sunt la ele acasă, un loc unde tot ceea ce este nou contrastează cu vechiul, într-un cuvânt o destinație perfectă pentru turiștii ce iubesc aventura, dar și elemente de istorie ale civilizațiilor.

 

În Bangkok ar fi bine să ajungi la templul Wat Phra Si Iriyabot, un templu unde poți observa statuia lui Buddha, în stil Sukhotai. Este templul celor patru ipostaze, fiind un monument de arhitectură bine conservat și vizitat de turiști. Wat Soing se află situat foarte aproape de aceste locuri, trei statui ce îl întruchipează pe Buddha. Wat Chang Rop sau templul înconjurat de elefanți se află situat sus, pe vârful unui deal, fiind susținut de 68 elefanți frumos construiți. Tot în Bangkok ar fi bine de vizitat Templul lui Buddha culcat, un element de arhitectură vechi și foarte cunoscut. Dursit, Palatul Chitralada, Grădina Zoologică, Templul de Marmură, dar și plimbările cu tuk-tuk sunt alte priorități ale celor ce ajung în aceste locuri.

 

Phuket

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute provincii din Thailanda, situată în partea sudică a acestei țări. Odată ajuns aici poți vizita golful Phang Nga, ce îți va oferi o experiență inedită, fiind un loc impresionant. Orașul vechi, strada Bangla, statuia Marele Buddha din Chalong, templul

Wat Chalong, dar și frumusețile sălbatice ale insulei sunt câteva lucruri pe care ar fi bine să le iei în calcul atunci când ajungi aici.

 

Dacă alegi această zonă drept destinația ta de vacanță, te poți caza la hotelul Andaman Cannacia Resort & Spa 4* , amplasat la numai 100 metri de plajă, dar și foarte aproape de locurile de shopping ale orașului. Hotelul beneficiază de mult confort, de 161 camere elegante, dar și de un restaurant unde poți degusta preparate culinare tradiționale.


Centara Villas Phuket 4*, este situat foarte aproape de plajă, oferind o vedere panoramică spre Marea Andaman. Hotelul oferă camere spațioase, design elegant, recent renovate, dar și de un restaurant, un sky bar ce oferă o panoramă deosebită, dar și de multe puncte de atracție acvatice.

 

O altă recomandare a noastră este hotelul Seaview Patong 4*, un hotel situat aproape de plaja Patong, ce oferă turiștilor răsfățul unor camere elegante, zonă spa și piscine exterioare, baruri la malul mării, restaurante frumos amenajate cu specific local.


Chiang Mai

Iată o zonă bogată în vestigii și multe tradiții, așa că nu ai cum să nu te bucuri dacă ajungi aici. De asemenea, în Chiang Mai poți să te bucuri de junglă, de sanctuarul elefanților, dar și de fauna și flora atât de bogate. Sunt locuri unde se merită să ajungi și pe care cu siguranță le vei purta adânc în suflet.

 

Parcul Național Khao Sok

Acest parc național este unul dintre cele mai frumoase din Thailanda. Odată ajuns aici te poți bucura de junglă, de râuri, faună bogată, dar și de multă vegetație. Este un loc pe care să îl explorezi dacă iubești astfel de aventuri.

 

Sukhothai, Lppburi, Ayutthaya

Odată ajuns în aceste locuri te poți bucura de multă istorie, dar și de elementele tradiționale, păstrate încă foarte bine. Cultura și civilizația thailandeză sunt bine conservate în aceste locuri, așa că sunt destinații de vacanță perfecte pentru cei ce doresc să afle mai multe lucruri despre Thailanda.

 

Te-ai decis să pornești în vacanță spre Thailanda?
Fă o rezervare pentru KRABI sau PHUKET!!


sursa foto: pixabay.com


SOURCE AND TAGS