Tenerife, insula caldă


Tenerife, insula caldă

Tenerife devine pe zi ce trece o destinație de vacanță pentru turiștii români. Aceasta este o insulă perfectă, indiferent de anotimpul în care îți dorești să o vizitezi. Plajele superbe, bucătăria tradițională, temperaturile ridicate tot timpul anului, dar și ospitalitatea celor de acolo transformă Tenerife într-un loc ideal pentru vizitat, într-o destinație extrem de frumoasă.

Tenerife nu este o insulă ca oricare alta, ci o insulă caldă, cu peisaje minunate, un plaje sălbatice și cu nisipuri sahariene. Este departe, la peste 5000 de kilometri distanță de România, aproape de deșertul Sahara. Și cum o vacanță perfectă se plănuiește din timp și cu multă atenție, ar fi bine să ai în vedere ofertele noastre și să beneficiezi de condiții de cea mai bună calitate, pornind de la zbor și până la serviciile de cazare sau masă. La Jasmine TRAVEL găsești oferte personalizate pentru nevoile tale, fie că plănuiești o vacanță vara sau în timpul iernii.

Ce tip de vacanță să alegi și unde te cazezi?

Ai putea alege o vacanță de tip charter cu plecare din București, în funcție de perioada aleasă. 

Poți opta pentru un hotel de 5 stele, condiții bune de cazare oferind Hotel Europe Villa Cortes 5*, unul dintre cele mai vechi hotelul construite în această zonă, în stațiunea Playa de Las Americas, o zonă cât se poate de atrăgătoare.  Detalii si oferte gasiti AICI


Hotelul Iberostar Anthelia Grand 5* este un hotel cât se poate de frumos, situat în  Costa Adeje.  Ofera toate conditiile chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti . AICI gasesti descrirea hotelului .


Tot printre recomandările noastre se numără Las Madrigueras 5*, un hotel situat la doar 12 minute de plajă, ce oferă o vedere panoramică asupra oceanului Atlantic, insulei La Gomera și asupra terenului de golf. AICI poti vedea detaliile.


De asemenea, un sejur mai avantajos poți găsi la hotelul Vincci Tenerife Golf 4* sau la hotel Playa Sur 3*. Pentru a rezerva o vacanță în Tenerife în condițiile cele mai avantajoase, intră AICI.

Poți opta pentru o vacanță în timpul sezonului cald sau pentru un răsfăț la mare chiar în luna decembrie, bucurându-te de temperaturile ridicate și de mult soare.

De vizitat în Tenerife?

Tenerife este o insulă cu plaje minunate și cu destinații spectaculoase. De aceea, nu rata niciun moment din vacanța ta fără să nu plănuiești să vizitezi o anumită destinație. Mai mult ca sigur nu vei avea cum să te plictisești și vei fi de-a dreptul surprins de tot ceea ce vei vedea.


Mai jos ai câteva sugestii de vizitat pentru Tenerife, o zonă ce te va surprinde destul de mult prin peisajele cu adevărat superbe. Cu toate acestea, atunci când rezervi o vacanță te vei bucura de ospitalitatea ghizilor noștri autorizați, care te vor însoți în cele mai frumoase locuri din zonă, fiindu-ți alături pe tot parcursul vacanței tale, inclusiv în transportul de la și spre aeroport.

Parcurile din Tenerife

Iată o primă atracție a zonei. Nu ai cum să te bucuri de Tenerife fără să nu vizitezi parcul Loro Parque sau Siam Park. Acestea sunt o bucurie pentru toate vârstele, atât cei mici, cât și cei mari fiind încântați de tot ceea ce urmează să descopere în aceste locuri. Aici te poți simți ca într-o adevărată grădină zoologică, acolo unde animalele nu sunt ținute în spatele unor gratii, ci sunt în libertate. Te poți bucura de gorile, de tigru ce se află într-o vale pentru a proteja musafirii, dar și de delfini, orci sau lei de mare. Nu rata nici Jungle Park, ideal pentru dresura de păsări, dar și Monkey Park, un loc iubit de copii pentru că ei pot hrăni maimuțele, porcii de guineea sau alte animale.


Zona vulcanică El Teide

Această zonă este cel mai frumos punct de atracție. Peisajul te cucerește de-a dreptul, astfel că urcând în vârful muntelui vei fi surprins de tot ceea ce urmează să observi – un adevărat spectacol al naturii. Pentru a ajunge în zona vulcanică El Teide din Tenerife lasă-te în grija ghidului autorizat care îți va recomanda să iei telecabina până la 3000 m. Teide are o altitudine de 3718 metri, fiind cel mai înalt munte din Spania. Zona este de o frumusețe copleșitoare și odată ajuns aici vei avea senzația că te afli deasupra norilor.


Plajele negre – alte atracții ale zonei

Aproape toți iubim plajele cu nisip fin, auriu sau de culoare albă. Uneori ne este de neînchipuit o altă înfățisare a plajelor, însă atunci când ajungem în Tenerife, o insulă vulcanică, s-ar putea să fim surprinși de plajele negre și astfel să ne schimbăm definitiv opinia. Playa Jardin, Playa de la Arena, Playa Benijo sau Playa Bollullo sunt câteva dintre plajele des vizitate de turiști, de culoare neagră.


Playa de las Teresitas

Se află în apropiere de Santa Cruz, plaja fiind una cât se poate de spectaculoasă. Nisipul fin este adus din Sahara, atunci când Tenerife deținea zona Saharei de Vest.


Los Gigantes

„Giganții”, așa cum mulți cunosc această zonă din Tenerife, surprinde prin pereții din stânci ce par să se prăbușească în mare. Zona este populată cu delfini, așa că ar fi bine să ajungi aici dimineața devreme.


Copacul milenar El Drago, dar și Carnavalul din Santa Cruz desfășurat în luna februarie sunt alte atracții pe care nu trebuie să le ratezi, incluzându-se în lista ta de priorități.

Rezervă un sejur în Tenerife ACUM !



SOURCE AND TAGS