TABARA DEZVOLTARE PERSONALA SI CALARIE


TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA,  
ACTIVITATI PRACTICE si CALARIE – LA FERMA 
11 iul – 16 iul 2021 

 In perioada 11 iul – 16 iul 2021 , echipa, X-Tina COACHING organizeaza anul acesta o iesire la aer liber. 
Timp de 6 zile ne vom incarca cu energie pozitiva, vom picta pe diverse obiecte, ne vom distra confectionand obiecte, ne vom juca cu animalele, vom avea ateliere de dezvoltare personala si drumetii.
 In aceasta tabara pot participa copii cu varste cuprinse intre 9 – 14 ani.


Tabara va avea loc intr-o locatie in plina natura, pe Valea Avrigului, la Ferma Brandusa 3*, unde ne putem bucura de plimbari in natura, calarie de agrement, loc de joaca pentru copii cu leagane, tobogane, piscina – unde copii se pot racori, vizitam ferma de animale, participam efectiv sau doar asistam de aproape la activitatile unei ferme cum ar fi: adaparea cailor, tesalarea cailor. 


Detalii cazare: Pensiunea FERMA BRANDUSA 3* -Este situata pe Valea Avrigului. 
 Aceasta zona ofera una dintre cele mai frumoase privelisti asupra Muntilor Fagarasi, liniste si aer curat. 
Aici este un loc ideal pentru odihna, relaxare, activitati in curtea spatioasa si plina de verdeata dar si pentru a ne delecta cu mancare proaspata si gustoasa. 



 Pensiunea dispune de: 
 - 5 camere (4 camere cu pat dublu + 1 apartament – dormitor cu pat dublu si living cu canapé modulara care mai poate caza 2-3 persoane) 
-  4 casute de lemn cu baie proprie 
-TV prin cablu; 
 -fiecare camera are baie proprie, cu dus ( apa calda in permanenta); 
 -internet Wi-Fi; 
 -spatiu special amenajat pentru servirea mesei in aer liber (foisoare) -teren de sport si loc de joaca pentru copii 
-gradina cu pomi fructiferi si zone de relaxare



 Mesele sunt pensiune completa, meniuri diversificate create special pentru copii, pregatite cu produse alimentare proaspete. 

 Tabara va fi sustinuta de consilier dezvoltare personala Cristina POPA si psiholog Lucia AVASAN.

 Pretul este de: 1.475 lei si include cazare 5 nopti, masa cu pensiune completa (mic dejun, dejun si cina) toate atelierele de dezvoltare personala, de creatie, jocuri, de asemenea toate materialele necesare, calarie ( 1h/ zi ) si acces la piscina zilnic. 

Acest cost nu include transportul. Transportul se va organiza in functie de numarul de participanti.

 Inscrierile se fac pana la data de 15.03.2021, la inscriere se achita un avans de minim 20% din suma. Restul putand fi achitat in doua transe, ultima fiind inainte cu 10 zile de plecare 

 Plata se poate efectua si cu Tichete/Card de Vacanta (Sodexo, UpRomania, Edenred) 

 Cateva cuvinte despre organizatorii acestei tabere:

  Lucia AVASAN este psiholog clinician, psihoterapeut integrativ , consilier dezvoltare personala ,care a studiat stiintele cognitive. Este un mentor pentru parinti si copii , pentru cunoasterea integrata si depasirea limitelor si problemelor. 

 Cristina POPA ,mama a doua fetite 12 si 9 ani datorita carora am o mare pasiune pentru a ma dezvolta pe mine si pe cei din jur, sunt consilier dezvoltare personala acreditata de central Confident Business , si membru in echipa John Maxwell team Romania – care se preocupa de dezvoltarea tinerilor si adultilor in acelasi timp.

SOURCE AND TAGS