TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA SI ACTIVITATI PRACTICE


TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA , 
ACTIVITATI PRACTICE  25.10 – 29.10.2021 

 In perioada 25.10 – 29.10.2021, echipa TABERE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII & ADULTI organizeaza o iesire la aer liber – pentru copii 9 – 11 ani. 
Timp de 5 zile ne vom incarca cu energie vom picta, ne vom distra confectionand obiecte, vom avea ateliere de dezvoltare personala, drumetii si atelier de cooking unde vom invata sa facem biscuiti si turta dulce – dupa care vom testa ce am creat cu propriile manute, atelier decoratiuni pentru Haloween, foc de tabara. 

 Tabara va avea loc intr-o locatie in plina natura, In Leresti, la Pensiunea Amada, unde ne putem bucura de plimbari in natura, loc de joaca pentru copii. 


Detalii cazare:

 Pensiunea AMADA 3* -Este situata in mijlocul naturii in Leresti - în nordul Judeţului Argeş, în pitoreasca zonă a Muscelului… Monumente ale naturii ca Piatra Craiului, Păpuşa şi Iezerul, Defileul Dâmbovicioarei şi cheile Dâmboviţei, minunatele locuri de odihnă ca Lerești, Voina, Brusturet, Dealul Sasului, Valea lui Ivan, îi conferă un statut aparte…
Aici este un loc ideal pentru odihna, relaxare, activitati in curtea spatioasa si plina de verdeata dar si pentru a ne delecta cu mancare proaspata si gustoasa. 


 Pensiunea dispune de: 

 - 12 camere (9 camere DBL cu baie proprie + 1 apartament – format din 3 dormitoare si o baie) 
 -TV prin cablu; 
 -fiecare camera are baie proprie, cu dus ( apa calda in permanenta); 
 -internet Wi-Fi; 
-spatiu special amenajat pentru servirea mesei in aer liber (foisoare) 
 -teren de sport si loc de joaca pentru copii si gradina 



 
Mesele sunt pensiune completa, meniuri diversificate create special pentru copii, pregatite cu produse alimentare proaspete.

 

 Tabara va fi sustinuta de consilier dezvoltare personala Cristina POPA si Mihaela OLTEANU

 Cateva cuvinte despre organizatorii acestei tabere: 

 Cristina POPA – mamă a două fete de 12 și 9 ani, datorită cărora are o mare pasiune pentru a se dezvolta pe ea și pe cei din jur, consilier dezvoltare personală acreditată de centrul Confident Business, trainer dezvoltare personală și leadership în cadrul John Maxwell Team Romania. Este pasionată de călătorii și de căutarea echilibrului interior prin descoperirea de sine și se preocupă de dezvoltarea tinerilor și adulților în același timp. 

 Mihaela OLTEANU – mamă a doi copii de 10 și 5 ani, pasionată de citit, educație și dezvoltarea armonioasă a oamenilor, fondatoare a Clubului Cititorilor Creativi, consilier de dezvoltare personală acreditat de centrul Acces către Succes, trainer dezvoltare personală și leadership în cadrul John Maxwell Team Romania. Este pasionată de îndrumarea oamenilor către accesarea puterii interioare, către folosirea talentelor native si pasiunii pentru o viață împlinită. 

 Pretul este de: 968 lei si include
 cazare 4 nopti,
 masa cu pensiune completa (mic dejun, dejun si cina)
 toate atelierele de dezvoltare personala, de creatie,
 jocuri, de asemenea si toate materialele necesare,
 atelier de cooking ( in care vom invata sa facem biscuiti si turta dulce dupa care vom minca ce am creat),
 atelier decoratiuni pentru Haloween ,
 foc de tabara.
* Acest cost nu include transportul.
 Transportul se va organiza in functie de numarul de participanti.
 Inscrierile se fac pana la data de 25.09.2021, la inscriere se achita un avans de minim 10% din suma. Restul putand fi achitat inainte cu 10 zile de plecare

 Plata se poate efectua si cu Tichete/Card de Vacanta (Sodexo, UpRomania, Edenred)

SOURCE AND TAGS