Tabara dezvoltare personala si activitati practice


TABARA DEZVOLTARE PERSONALA si ACTIVITATI PRACTICE

Perioada 04 apr – 09 apr 2021 

 In perioada 04 apr - 09 apr 2021 , echipa, X-Tina COACHING a creat un program concentrat pe dezvoltarea personala a copiilor , si activitati distractive, pentru copii cu varste intre 9 – 14 ani. 

    In aceasta tabara vor avea parte de activitati didactice, ateliere de pictura, jocuri, drumetii si alte activitati distractive de grup, in aer liber, copiii fiind incurajati sa-si descopere intregul lor potential. 



   Curiozitatile lor sunt explorate iar aptitudinile lor sociale si creative sunt cultivate intr-o experienta pozitiva pentru tot parcursul vietii. 
   Tabara va fi oarganizata - la Slanic Prahova, in judetul Prahova la o distanta de 120 km de Bucuresti si la 13 km de Salina Slanic pe care propunem sa o vizitam (intrarea in salina se face pe baza carnetului de elev - aprox 20 lei/copil ). 

 Detalii cazare: Pensiunea DOR DE ALUNIS 3*  este situata in comuna Alunis, sat Ostrovu, la 10 km de Slanic – Prahova, statiune renumita prin baile cu apa sarata si namol.
 Aceasta zona ofera una dintre cele mai frumoase privelisti, liniste si aer curat. 


 Aici este un loc ideal pentru odihna, relaxare, activitati in curtea spatioasa si plina de verdeata dar si pentru a ne delecta cu mancare proaspata si gustoasa ,,ca la mama acasa’’. 

 Pensiunea dispune de: 9 camere (7 camere cu 2 locuri + 2 camere cu 4 locuri) -camere cu paturi duble ( nu separate ) -TV prin cablu; -fiecare camera are baie proprie, cu dus ( apa calda in permanenta); -internet Wi-Fi; - sala de mese cu o capacitate de 48 locuri; -spatiu special amenajat pentru servirea mesei in aer liber (foisoare) -teren de sport si loc de joaca pentru copii -gradina cu pomi fructiferi si zone de relaxare.



 Mesele sunt pensiune completa, de cea mai buna calitate, meniuri diversificate create special pentru copii, pregatite cu produse alimentare proaspete, obtinute din gospodaria proprie (lapte, branza, smantana oua, carne de pasare, porc, vita, legume, fructe) totul fiind completat cu prajituri de casa delicioase. 

 Tabara va fi sustinuta de consilier dezvoltare personala Cristina POPA si psiholog Lucia AVASAN

 Pret: 1150 lei / persoana cazare in camera DBL sau QDL.
 Pentru frati reducere 10%. 
 Tariful este valabil pt grup de 20 persoane. 
 Transport pt 20 persoane – 100 lei / pers 

Pretul include:
-5 nopti cazare cu pensiune completa 
-ateliere dezvoltare persoanala
-activitati
-curs pictura pe numere (materialele sunt incluse ) 
-materiale pentru jocuri sportive
-excursie Salina Prahova ( intrarea nu este inclusa )

   Inscrierile se pot face prin achitarea unui avans de 30% - pina la data de 28.02.2021. 
Diferenta se va achita cu 10 zile inainte de inceperea taberei. 
 Plata se poate efectua si cu Tichete/Card de Vacanta (Sodexo, UpRomania, Edenred)

 Cateva cuvinte despre organizatorii acestei tabere:
  Lucia AVASAN este psiholog clinician, psihoterapeut integrativ , consilier dezvoltare personala ,care a studiat stiintele cognitive. Este un mentor pentru parinti si copii , pentru cunoasterea integrate si depasirea limitelor si problemelor.

 Cristina POPA, mama a doua fetite 9 si 12 ani, datorita lor am o mare pasiune pentru a ma dezvolta pe mine si pe cei din jur, sunt consilier dezvoltare personala acreditata de central Confident Business, si membru in echipa John Maxwell team Romania – care se preocupa de dezvoltarea tinerilor si adultilor in acelasi timp.

SOURCE AND TAGS