TABĂRĂ DE ȘAH – CHEILE BUTII- 2020


În 2020, vă invităm într-o o nouă tabără de șah pentru copii la Cheile Butii.

Pensiunea Cheile Butii aflata la una dintre portile de intrare in Parcul National Retezat, punct de plecare catre multe trasee montane va fi casa noastra in perioada 26-31 iulie 2020.


Curtea spațioasă, cu foisoare si terenuri de joaca este spațiul ideal pentru relaxare și distracție. Avem la dispoziție terase și filigorii unde vom putea juca șah, chiar dacă afară dogoare soarele sau suntem binecuvântați de ploaie.


Tot în curtea interioară există spațiu amenajat să jucăm volei, fotbal și tenis de masă.

Sătui de joacă nu vom fi nicicând, dar imprejurimile ne ademenesc spre explorare. Am pregatit excursii si drumetii in zona.


Serile avem petreceri cu popcorn, jocuri și ghicitori, iar la final nelipsitul foc de tabără cu cântece de munte și voie bună.

Programul taberei

De două ori pe zi între orele 9:30-11:00 și 15:00-16:30 suntem prezenți la șah să ne antrenăm inteligența. Învățăm, repetăm și ne perfecționăm în șah.

În funcție de numărul de participanți și nivelul de cunoștințe al acestora se vor organiza după caz două grupe de șah:

  1. Inițiere în șah pentru incepători – un set de lecții special concepute pentru ca cei mici să învețe rapid noțiunile de bază ale jocului de șah.
  2. Strategii și metode de joc pentru intermediari – un set de lecții special concepute pentru ca cei mici să aprofundeze jocul de șah

Tabăra este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 99 de ani.

Pentru participanți pretul include cazarea de 5 nopți la pensiunea Cheile Butii, masa cu pensiune completă (mic dejun, dejun și cina), lecțiile de șah și de asemenea toate materialele necesare jocului de șah.


Acest cost nu include transportul.
Transportul va fi organizat (din Bucuresti) cu microbuz/autobuz in functie de numarul de participanti.


Pentru însoțitori (părinți, bunici, frați care nu participă la lecțiile de șah) – Costul taberei include cazarea de 5 nopți la pensiune și 3 mese pe zi (mic dejun, dejun și cina).

Perioada 26 – 31 iulie 2020 – (5 nopți)

Taxe de participare:

  • 1390 RON/copil participant cazat în cameră dublă
  • 1090 RON/adult însoțitor cazat în cameră dublă

Înscrierile și plata avansului de 30% se fac la rezervare – până în 20 dec 2019. Locurile sunt limitate.


SOURCE AND TAGS