TABĂRĂ DE ȘAH PENTRU COPII – BORSEC 2019


În 2019, dorim să organizăm a șaptea tabără de șah din ultimii ani. Am ales să mergem la Borsec, o regiune extrem de frumoasă cunoscută tuturor datorită apelor minerale din zonă.
Pensiunea Bella unde vom fi găzduiți, este situată în inima Borsecului lângă Aleea Îndrăgostiților şi stadionul de fotbal, la marginea pădurii. Vila este proaspăt renovată și cu siguranță cea mai frumoasă . Avem la dispoziție camere duble și triple precum și două apartamente. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, televizor, frigider, precum și conexiune la internet.

Curtea spațioasă este spațiul ideal pentru relaxare, joacă și distracție. Avem la dispoziție spații de relaxare atât în interior cât și în exterior, saună, jacuzzi, ciubăr, foișor unde vom putea juca șah sau chiar servi masa în aer liber. Hamacele, balansoarele și șezlongurile din curtea interioară ne vor îmbia la odihnă și reverie.

Ca în fiecare an vom aduce cutia cea mare de lego, paletele de badmington, coarda și sacii pentru o întrecere cu surprize.

Seara vom face petrecere cu dans, confeti, jocuri și ghicitori.


Programul taberei (șah și drumeții)

De două ori pe zi între orele 9:30-11:00 și 15:00-16:30 suntem prezenți la sala de curs să învățăm, să jucăm și să ne perfecționăm în șah.

În funcție de numărul de participanți și nivelul de cunoștințe al acestora se vor organiza după caz două grupe de șah:

  1. Inițiere în șah pentru incepători – un set de lecții special concepute pentru ca cei mici să învețe rapid noțiunile de bază ale jocului de șah.
  2. Strategii și metode de joc pentru intermediari – un set de lecții special concepute pentru ca cei mici să aprofundeze jocul de șah


 Ca în fiecare tabără vom explora împrejurimile Borsecului să descoperim frumusețile locului: Șapte Izvoare, Poiana Zânelor, Cariera de Travertin, Grota Urșilor, Mofeta și Peștera de Gheață sunt deja pe lista noastră.

Tabăra este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 99 de ani.


Perioada 14.07 – 19.07.2019 (5 nopți)

Taxe de participare:

  • 1290 RON/copil participant cazat în cameră dublă
  • 990 RON/adult însoțitor, copil neparticipant cazat în cameră dublă

Pentru participanți prețul include cazarea de 5 nopți la Vila Bella, masa cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină), lecțiile de șah și de asemenea toate materialele necesare jocului de șah.


Acest cost nu include transportul.
Transportul se poate organiza în cazul în care participanții solicită acest lucru.

Pentru însoțitori (părinți, bunici, frați care nu participă la lecțiile de șah) – Costul taberei include cazarea de 5 nopți la pensiune și 3 mese pe zi (mic dejun, prânz și cină).

Înscrierile și plata avansului de 30% se fac la rezervare. Locurile sunt limitate.

Inscrieri la :
0744 644 548
office@jasminetravel.ro
https://www.jasminetravel.ro/contact


SOURCE AND TAGS