TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA si ACTIVITATI CREATIVE IN GRECIA 25.06. – 01.07. 2022


TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA si ACTIVITATI CREATIVE  
25.06. – 01.07. 2022   


   În 2022, vă propunem o tabără inedită, pe plajele însorite și călduroase ale Greciei.

Tabăra va avea loc într-o locație în plină natură, în localitatea Korinos, la câțiva km de Katerini, unde ne bucurăm de un spațiu generos, cu loc de joacă pentru copii, cu leagăne, piscină – unde copiii se pot răcori, iar la 300 m avem plajă lată de nisip.



Timp de 6 zile ne vom încărca cu energie pozitivă, vom avea ateliere de dezvoltare personală, vom face cunoștință cu emoțiile noastre, vom avea ateliere creative, ne vom distra confecționand obiecte și pictând, vom putea face excursii și drumeții 




Detalii cazare:

Hotel DENIS 3* - este situat în localitatea Korinos, care se află la câțiva km de orașul Katerini, în zona de Nord a Greciei, fiind situata la 60 km de Salonic.
Hotelul are camere în hotel și în bungalow-uri cu ieșire direct în grădină. Camerele sunt dotate cu baie proprie, frigider, aer condiționat. Hotelul deține și lift. În restaurantul hotelului se pregătesc mesele cu produse alimentare proaspete în sistem pensiune completă (mic dejun, prânz, cină). 
Plaja de nisip, cu intrare lină în apă, se află la 300m de hotel – și este dotată cu sezlong-uri și umbrele de plajă (contra cost – de obicei se plătește un suc / cafea / bere

 
 
Organizatori:

   Cristina POPA – mamă a două fete, pasionată de dezvoltare personală, consilier dezvoltare personală acreditată de centrul Confident Business și membru certificat John Maxwell Team Romania – preocupată de dezvoltarea tinerilor și adulților în același timp. 

   Mihaela OLTEANU – mamă a doi copii, pasionată de citit, educație și dezvoltarea armonioasă a copiilor, fondatoare a Clubului Cititorilor Creativi, coach și trainer de dezvoltare personală și leadership, membru certificat John Maxwell Team România.




Prețul este de:  
499eur/pers* – loc în camera DBL sau TPL   
289 eur/pers* - adult însoțitor – loc in camera DBL  - CU MIC DEJUN 




Prețul include:
  • cazare 6 nopți, masa cu pensiune completă (mic dejun, dejun și cina)
  • acces zilnic la piscină
  • toate atelierele de dezvoltare personală, de creație, jocuri, de asemenea și toate materialele necesare
  • Transport autocar / midi autocar - în funcție de nr persoane înscrise

*Prețul este valabil pentru grup aprox 27 persoane / sau 50 persoane 
 
Înscrierile se fac, prin achitarea unui avans de  20% din sumă, restul putând fi achitat în două tranșe, ultima fiind înainte cu 10 zile de plecare


ACTE NECESARE: 
Copii sub 12 ani : pașaport valabil, împuternicire pt însoțitor / test PCR ( dacă se va cere ) 
Adulți: carte de identitate sau pașaport valabil / test PCR ( dacă se cere ) sau certificat verde. 


Dragi părinți, sunteți invitați să ne însoțiți într-o vacanță în care veți putea avea timp pentru odihnă și relaxare, copiii distrându-se cu propriile lor activități, supravegheați și ghidați de noi.


SOURCE AND TAGS