TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA si ACTIVITATI CREATIVE IN MARAMURES 24 – 29.07.2022


TABARA DE DEZVOLTARE PERSONALA si ACTIVITATI CREATIVE  
IN MARAMURES 24 – 29.07.2022


În 2022, vă propunem o tabără inedită, in zona Maramuresului

Tabăra va avea loc într-o locație în plină natură, în localitatea Baia Sprie la câțiva km de Baia Mare, unde ne bucurăm de un spațiu generos, piscină – unde copiii se pot răcori.
Timp de 5 zile ne vom încărca cu energie pozitivă, vom avea ateliere de dezvoltare personală, vom face cunoștință cu emoțiile noastre, vom avea ateliere creative, ne vom distra confecționand obiecte și pictând, vom putea face excursii și drumeții 

   

Detalii cazare:

PENSIUNEA RUSTIC 3* - este situata în localitatea Baia Sprie, la 7 km de Baia Mare. Camerele sunt dotate cu baie proprie, amenajate in stil rustic, caracteristic zonei. În restaurantul hotelului se pregătesc mesele cu produse alimentare proaspete, în sistem pensiune completă (mic dejun, prânz, cină). 

    
 
Organizatori:

   Cristina POPA – mamă a două fete, pasionată de dezvoltare personală, consilier dezvoltare personală acreditată de centrul Confident Business și membru certificat John Maxwell Team Romania – preocupată de dezvoltarea tinerilor și adulților în același timp. 

   Mihaela OLTEANU – mamă a doi copii, pasionată de citit, educație și dezvoltarea armonioasă a copiilor, fondatoare a Clubului Cititorilor Creativi, coach și trainer de dezvoltare personală și leadership, membru certificat John Maxwell Team România.

Prețul este de:  
1690lei/pers* – loc in camera DBL sau TPL * 
1598lei/pers* – pt inscrierea pina la 15.02.2022 



Prețul include:
- cazare 5 nopți, masa cu pensiune completă (mic dejun, dejun și cina)
- acces zilnic la piscină
- toate atelierele de dezvoltare personală, de creație, jocuri, de asemenea și toate materialele necesare
- transport autocar 27 locuri / sau 50 locuri 



*Prețul este valabil pentru grup aprox 27 persoane / sau 50 persoane 
 
Înscrierile se fac până la data de 15.02.2022, prin achitarea unui avans de  300 lei , restul putând fi achitat în două sau trei tranșe, ultima fiind înainte cu 10 zile de plecare



SOURCE AND TAGS