5 cele mai bune destinații pentru vacanța cu familia


5 cele mai bune destinații pentru vacanța cu familia

 

Plănuirea unei vacanțe cu familia înseamnă atenție asupra facilităților de cazare, masă și mai ales asupra regiunii. Plecând cu familia, mai ales în timpul sezonului cald, ar trebui să îmbini utilul cu plăcutul. Cum vara nu se poate fără plajă, mare și multă distracție, ar fi bine să alegi astfel de sejururi, dar în locuri ce te pot bucura pe de o parte și cu numeroase atracții turistice, puncte cheie de vizitat.

Vara înseamnă gândul la vacanță, înseamnă relaxare, recreere, dar și petrecerea timpului cu familia. Dacă tocmai ce urmează să găsești vacanța ideală, iată mai jos 5 cele mai bune destinații pentru vacanța cu familia:

 

1. Antalya

Situată în Turcia, la poalele munților Taurus, pe litoralul mării Mediterane, Antalya este un oraș viu, un oraș unde poți găsi aproape orice îți dorești, pornind de la peisajele de vis și până la multă distracție. Iar atunci când te gândești la facilitățile de cazare și masă, mai mult ca sigur Antalya ar trebui să se situeze în topul preferințelor turiștilor plecați în vacanță cu familia. Meniuri diversificate, în sistem all inclusive sau ultra all inclusive, dar și distracție la propriu în cadrul complexului prin numeroasele parcuri acvatice, iată câteva amănunte pe care ar fi bine să le ai în vedere atunci când ești pe punctul de a rezerva o vacanță. Ai putea alege un charter, beneficiind de deplasare cu avionul, ajungând astfel mult mai repede. Copiii nu vor avea multă răbdare pentru a călători individual, cu mașina, așa că este bine să iei în calcul deplasarea cu avionul, beneficiind la pachet și de transport de și la aeroport. Antalya înseamnă mult răsfăț pentru turiști, cele mai multe hoteluri oferind facilități de 5 stele. Te vei bucura de plajele întinse, dar și de cele mai frumoase atracții turistice ale regiunii. Ar fi bine să vizitezi orașul vechi, poarta lui Hadrian, vechiul port, Aspendos sau Fortăreața romană, Kemer Tekirova, dar și orașele din apropiere, precum Side și Alanya.


Dacă alegi Antalya, îți recomandăm  Hotelul Bellis Deluxe 5*, fiind o locație foarte frumoasă, cu numeroase facilități de cazare, pornind de la camerele spațioase și până la zona spa, parcuri acvatice exterioare și restaurant. De asemenea, hotelul este situat chiar pe plajă, așa că peisajul este unul cât se poate de frumos.

Pentru alte variante de sejur in Antalya intra aici!


2. Creta

Aceasta este o insulă mirifică din Grecia, fără de cusur. Ape cristaline, nisip fin, plaje întinse, gazdele primitoare și specialitățile culinare, toate acestea te vor determina să alegi Creta pentru o vacanță cu familia de neuitat.


În Creta ajungi cât se poate de ușor, fie cu transport individual, fie cu avionul. Fiind o călătorie cu  copiii, ar fi bine să optezi pentru deplasarea cu avionul, ajungând mult mai repede la destinație pentru a te bucura de frumusețile insulei. Ai putea să aterizezi la Heraklion sau Chania ori ai putea să te oprești la Atena și mai apoi să continui deplasarea cu ferryboat-ul.

Dacă vei ajunge aici nu ai cum să nu te bucuri de plaja Elafonissi, plaja Seitan Limania Beach, Gramvousa Balos, defileul San Maria Gorge, defileul Katoliko Gorge, Arghiroupoli Watherfalls, portul turistic din Chania, grădina Botanică,  cetatea Rethimo sau ai putea vizita Palatul Knossos din Heraklion, toate acestea fiind locuri cât se poate de frumoase.

Pentru cazare ai putea rezerva un sejur la hotelul Creta Palm Resort 4*, un hotel cu o arhitectură aparte, ideal pentru familiile cu copii, aflat în stațiunea Kato Stalos, foarte aproape de Chania. Camerele sunt frumos amenajate și beneficiază de mult confort, iar la exterior te încântă cele două piscine unde copiii se pot bucura de apă fără niciun risc, fiind amenajate pentru a le oferi celor mici condiții de maximă siguranță.

Dacă îți dorești să rezervi o vacanță in Creta, aici ai mai multe optiuni!

3. Circuit Paris – Disneyland

Ce copil nu și-ar dori să facă cunoștință cu lumea personajelor animate? Mai mult ca sigur și noi, adulții, abia așteptăm o astfel de vacanță. Ai putea alege pentru vacanța de vară un circuit Paris – Disneyland cu Jasmine Travel, așa cum vei observa aici , având un itinerariu complet și mai ales diversificat.


Pornind de la turul orașului Paris unde vei avea ocazia să observi cele mai frumoase obiective turistice ale orașului, precum Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, vei ajunge într-o lume a poveștilor, la Disneyland, acolo unde te vei bucura de toate atracțiile parcului, privind curios către eroii și eroinele din desenele animate preferate. Beneficiezi de transport, cazare, bilete de intrare în cele două parcuri , fiind o vacanță completă.


4 Litoral Bulgaria

O țară vecină cu Europa, Bulgaria este o destinație de vacanță cât se poate de atrăgătoare pentru familiile cu copii. Vei beneficia de condiții de cazare de cea mai bună calitate, de camere spațioase, de cele mai multe ori cu vedere la mare, dar și de multă distracție în interiorul complexului. Meniul all inclusive este un alt element cheie care va favoriza luarea deciziei. Ai putea alege Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar, Albena sau Balchik, toate acestea fiind stațiuni cât se poate de cunoscute de pe litoralul bulgăresc.


Dacă vei opta pentru Bulgaria îți recomandăm hotelul Iberostar Sunny Beach, o locație de 4 stele, cu numeroase facilități de cazare și masă. Beneficiezi de camere spațioase, de un meniu diversificat, dar și de numeroase piscine exterioare. Este o locație perfectă pentru familiile cu copii, având activități specifice pentru cei mici.

Rezerva acum sejurul in Bulgaria !

5 Palma de Mallorca

Iată o zonă veselă, caldă, perfectă atât pentru tinerii căsătoriți, cât și pentru familiile cu copii. Aici, poți beneficia de mare, plaje întinse, dar și de numeroase puncte de atracție ale zonei. Recomandarea noastră este să optezi pentru un sejur cu avionul, timpul de deplasare fiind mai mic.


Odată ajuns aici, te poți bucura de mult soare, de plaje cu nisip fin și apă turcoaz, dar și de numeroase puncte de atracție. Ai putea vizita Palatul Almudaina, catedrala La Seu, Muzeul de Artă Modernă și Contemporană, La Lonja, Plaja Formentor, dar și Portocristo, un sat pescăresc.

Dacă alegi Mallorca, îți recomandăm hotelul Las Arenas 4*, un hotel situat chiar pe plajă, cu o vedere spectaculoasă către mare, dar și cu numeroase facilități pentru turiști, pornind de la camerele mari și până la un meniu diversificat.

Poți face o rezervare in Palma de Mallorca acum !

 

sursa foto: pixabay.com


SOURCE AND TAGS