De ce să mergi în Zanzibar?


Zanzibar este locul ideal pentru o vacanță în doi dar si in familie. 

Dacă până acum doar ai îndrăznit să visezi la o astfel de vacanță, acum este momentul cel mai potrivit să o ai! Vacanțele îți oferă momente de neuitat, fapt pentru care noi îți recomandăm o vacanța exotică în Zanzibar

Cand auzim Zanzibar, ne gandim la plaje cu nisip alb, mare de un albastru incredibil, palmieri exotici, un decor paradisiac, dar dincolo de acestea Zanzibarul are o multime de lucruri de oferit 



 Pentru a-ți organiza vacanța în Zanzibar cât mai potrivit pentru tine și pentru nevoile tale, îți recomandăm să discuți cu consultanții Jasmine TRAVEL, iți vom prezenta cele mai atractive oferte pe care le avem, astfel încât să îți organizezi întregul sejur conform dorințelor tale. 



 Care sunt cele mai atractive obiective turistice în Zanzibar? 

Zanzibar este un loc plin de obiective turistice. Odată ce ajungi acolo, vei vedea cât de greu îți va fi când va veni momentul plecării! Zanzibar este locul în care te vei regăsi atât de mult, încât îți va fi imposibil să nu îți dorești o prelungire a sejurului sau chiar să revii acolo cât mai des posibil. 



Zanzibar este un loc potrivit pentru copii, deoarece diferitele obiective turistice sunt foarte plăcute. 



”Casa Minunilor” este una dintre cele mai înalte clădiri ale capitalei din Zanzibar, adică Stone Town. Este o clădire extravagantă ce a primit multă apreciere în rândul vizitatorilor. Imaginea acesteia și detaliile construcției sale vor fi de neuitat. Înconjurată de balcoane și cu o curte extinsă, această clădire te va încânta mai mult decât ai crede. 



”Clădirea Bharmal” este un alt loc pe care nu ar trebui să îl ratezi. Știm că tu apreciezi tot ce este mai frumos și mai splendid, fapt pentru care îți prezentăm cele mai potrivite obiective turistice pentru tine! 



”Palatul Sultanului” sună fascinant doar prin numele său, așa-i? Acest palat este o clădire importantă din punct de vedere istoric. Construit la sfârșitul secolului 19, palatul îți va permite să cunoști istoria Zanzibarului. Pentru copii poate fi foarte fascinant acest lucru, așa că oferă-le ocazia de a învăța istorie chiar din locul în care istoria s-a format! Va fi o lecție prețioasă pentru aceștia. 



”Fortul Arab” are un aspect impresionant. Acesta a fost construit pentru ca cetățenii să fie protejați de atacurile portugheze. Zidurile înalte ale fortului și culorile te vor impresiona profund. 



”Catedrala Anglicană a Bisericii lui Hristos” este un alt obiectiv turistic ce nu trebuie să fie ratat. Catedrala poate fi vizitată zilnic, iar obiectele din interiorul ei și detaliile design-ului vor fi de neprețuit. Constuită în anul 1873, catedrala este un obiectiv turistic ce a primit o atenție semnificativă. 

Și tu te poți bucura de toate aceste peisaje și oportunități! 

 Gastronomia Zanzibarului 



Înainte să pleci în Zanzibar, ar trebui să știi că nu te vei putea abține din a gusta preparatele pe care le vei regăsi acolo. Aspectul plăcut și mirosul înviorător nu îți vor permite să treci peste toate acele bunătăți. Zanzibar este un loc recunoscut și pentru mâncărurile bune și condimentate pe care le are. 



Preparatele din vită, pește, caracatiță vor ajunge să fie preferatele tale. Toate aceste preparate sunt îmbinate cu diferite condimente, care îi dau cel mai plăcut și atractiv gust posibil. De exemplu, ”pwewa wa nazi” este un preparat ce conține caracatiță, gătită în lapte de cocos, usturoi, curry și scorțișoară. 



Toate aceste elemente îi redau mâncării un gust bogat, ce va fi greu de uitat. Să nu rămâi surprins dacă familia și copii tăi îți vor cere inclusiv când ajungeți acasă, acele mâncăruri! Sunt greu de uitat. 

Zanzibar este locul potrivit pentru tine și pentru familia ta. 



Copii se vor bucura pe deplin de această vacanță, iar asta îți va permite și ție să te bucuri de toate locurile vizitate și de gastronomita oferită de acest loc exotic. Peisajele vor fi pe măsură, iar atmosfera resimțită în acel loc vor fi pe placul tău. 



Ce mai aștepți? Caută chiar acum un sejur potrivit pentru tine în Zanzibar și bucură-te de momentele unice alături de cei dragi!

sursa foto: flickr.com

SOURCE AND TAGS