Atracții in Antalya


 Atracții Antalya – iată ce să vizitezi!


   Dacă stresul și oboseala, acumulate pe tot parcursul anului, au început sa isi facă simțită prezența, este timpul să iei o pauză și să mergi într-o vacanță care să corespundă așteptărilor tale. O țara splendidă, foarte cunoscuă și apreciată de toți cei care o vizitează, Turcia trebuie luată în calcul atunci când vrei un concediu pe care sa ți-l amintești mereu cu drag. Cu o cultură deosebită, tradiții și obiceiuri specifice, această țară îți oferă și posibilitatea să te bucuri de peisaje de vis. 
   Dacă te afli în căutarea unor atracții Antalya, este bine să știi că este una dintre alegerile preferate ale turiștilor, atunci când decid să viziteze Turcia. Situată la poalele munților Taurus, pe litoralul Mării Mediterane, Antalya este considerată paradisul plajelor, al gastronomiei și al sporturilor nautice. De asemenea, cumpărăturile reprezintă o activitate importantă pentru care mulți aleg acest oraș. 
   Aici ai posibilitatea să mergi atât într-o vacanță liniștită cu familia, cât și într-o escapadă cu prietenii. Datorită posibilităților vaste de petrecere a timpului liber, Antalya este numită și „capitala turistică a Turciei”. 

Pe cei 657 kilometri de litoral ai regiunii vei găsi o varietate de distracții. Plajele cu nisip fin, sporturile acvatice, hotelurile de lux și opsitalitatea localnicilor sunt caracteristici principale. În jurul orașului, în regiunea cu același nume, te așteaptă mai multe stațiuni de care te vei putea bucura. 

 Perioada potrivită pentru un sejur în Antalya 
 Indiferent de sezon, este alegerea ideală, având în jur de 300 de zile însorite pe an. Clima este mediteraneană, caracterizată de ierni calde, însoțite de ploi, și veri fierbinți. Anotimpul preferat al celor care adoră vacanțele la mare în Antalya este vara, unde pe litoralul turcesc, temperaturile depășesc 30°C. Toamna este sezonul în care apar ploi de scurtă durată, temperaturile fiind moderate și prielnice pentru plimbările liniștite alături de cei dragi. Dacă îți dorești să alegi Antalya pentru un sejur relaxant, în care sa te bucuri de programe SPA și temperaturi plăcute, poți petrece, aici, și sărbătorile de iarnă. Asemeni sezonului tomnatic, și primăvara este însoțită ocazional de ploi. Cu toate acestea, primăvara este perioada preferată de un număr mare de turiști, datorită faptului că în luna aprilie, dimineața se poate schia, iar la prânz, temperaturile sunt perfecte pentru a face plajă și baie în mare. 

 Atracțiile din Antalya - locuri pe care nu trebuie să le ratezi 

Belek, o stațiune cunoscută pentru serviciile calitative de lux, se încadrează în categoria centrelor industriale care sunt reprezentative pentru turismul Turciei. Cei 16 kilometri de plajă cu nisip fin și ape azurii, sunt protejați grație țestoaselor care își depun ouăle acolo. Un loc potrivit pentru familiile care au copii, Belek dispune de numeroase posibilități de relaxare și sporturi de apă. Popularitatea locului este data de centrele SPA și de apele minerale de la Seven Springs. Atracțiile principale sunt cascada Kursunlu și peștera din spatele acesteia, considerate de turci a fi o minune a naturii. Elen Perge Situat lângă Belek, orașul este după Efes, al doilea ca însemnătate, mai ales pentru marele amfiteatru Aspendos care încă mai găzduiește spectacole în aer liber, de la cele de balet, până la festivaluri de opera. Teatrul are o capacitate de 20.000 de personae și o vechime de 2000 de ani. 

 Kemer este stațiunea care impresionează prin alăturarea pădurilor, a munților și a mării. Motivul pentru care mulți turiști aleg acest oras, este acela că el se adaptează la preferințele oricui, atât din punct de vedere al peisajelor, cât și al activităților. Se pot practica sporturi de apă precum parasailing, jetski, scuba diving sau simple plimbări cu barca, în care să poți admira împrejurimile. Moonlight Beach este cea mai populară plajă. Totodată, stațiunea este potrivită și pentru cei care preferă distracția de noapte, barurile, cluburile și restaurantele fiind fruntașe la acest capitol. 

 Lara fiind recunoscută și dupa denumirea de „Vegas turcesc”, Lara este una dintre atracții Antalya fiind reprezentată de opulență, cu hotelurile sale de 5 până la 7 stele și reproducerile unor locuri faimoase din întreaga lume. Aici se află una dintre cele mai lungi plaje din Turcia, numită „Lara Beach”. Aceasta este o stațiune care oferă turiștilor, plaje impecabile, cazări spectaculoase și frumuseți naturale. 

 Alege să te relaxezi într-un cadru de vis, alături de persoanele pe care vrei să le ai alături, în timp ce problemele vor rămâne acasă fără să te mai deranjeze. 

Până pe data de 19.01.2022, ai ocazia să beneficiezi de pachetul nostru promoțional, vizitând, astfel, Antalya la un preț exceptional.

SOURCE AND TAGS