Antalya, destinația perfectă pentru o vacanță cu copiii


Antalya, destinația perfectă pentru o vacanță cu copiii

 

Antalya este destinația perfectă pentru vacanța de vară, pornind de la peisajele de-a dreptul surprinzătoare, plajele întinse și cu nisip fin, apa limpede și turcoaz și până la serviciile de cazare de cea mai bună calitate.

 

Este o provincie din sudul Turciei, aflată la poalele munților Taurus, lângă apele mării Mediterane. Antalya te răsfață cu bunădispoziție, cu camere confortabile, cu mese copioase, astfel că ai senzația că vacanța ta devine un răsfăț neîntrerupt.

Antalya este pentru proaspeții căsătoriți, dar și pentru familiile cu copii. Tot ceea ce vei vedea aici te duce cu gândul la peisaje superbe, confort și mai ales la servicii de tip all inclusive de cea mai bună calitate.

Iar ceea ce încântă este că gazdele te ademenesc prin preparatele tradiționale, te răsfață cu conditii bune de cazare și te bucură cu zonele SPA.

Iar toate acestea se continuă cu peisajele superbe, cu locurile de vizitat care te lasă mut de uimire, cu peisajele satelor tradiționale, cu ruinele romane din Side, cu tot ceea ce înseamnă canionul Koprulu sau Cascada Manavgat.

 Antalya înseamnă o vacanță frumoasă în care ai parte de tot ceea ce îți dorești și este destinația perfectă pentru familiile cu copii.

 

Cum ajungi în Antalya?

Antalya este o destinație accesibilă. Poți ajunge aici cu avionul, cu mașina sau cu autocarul. Cea mai accesibilă variantă fiind zborul cu avionul.

Există curse directe din București, Arad, Bacau, Baia Mare, Cluj, Iasi, Oradea, Suceava, Timisoara precum si din alte orase din Romania, iar zborul durează circa 1 oră și 50 de minute. Rezervă-ți vacanța din timp

Jasmine TRAVEL  are  oferte avantajoase pe care le poti vedea AICI 

 

Unde te cazezi?

Oportunitățile de cazare sunt destul de numeroase. Vei găsi hoteluri care oferă numeroase facilități, pornind de la camerele spațioase, zona spa ideală pentru relaxare, baie turcească, centru fitness, aquapark-uri, terenuri de minitenis, aerobic, amfiteatru, muzică live, tobogane, disco, bar pe plajă sau în piscină, dar și programe de animație.

Toate acestea, dar și multe altele încântă turiștii dornici de a avea o vacanță perfectă. Dacă îți dorești o vacanță unde să uiți definitiv de griji sau de obligațiile profesionale și în același timp să te bucuri de vacanța alături de copii, Antalya este destinația perfectă.

Ai parte de un sejur cât se poate de relaxant, de peisaje încântătoare, de piscine în aer liber, zone spa cât se poate de relaxante, de palmieri și plaje imense, dar și de locuri de joacă pentru copii. Uiți de tot și te bucuri de fiecare moment.

 

Una dintre recomandările noastre este Hotelul Bellis Deluxe din Belek, amplasat chiar pe malul mării și oferind o priveliște extraordinară turiștilor. Hotelul dispune de camere spațioase, dotate cu balcon sau terasă, zonă spa, piscine interioare, dar și aqua park-uri, cu tobogane pentru copii și adulți. Este un loc special creat pentru familiile cu copii și dispune chiar și de o mini grădină zoologică. În plus, hotelul respectă mult conceptul all inclusive. Pentru a face o rezervare, intrați AICI.


 

Hotelul Papillon Belvil se află situat chiar pe plajă, fiind unul dintre hotelurile alese de familiile cu copii. Fiind un hotel de 5 stele, camerele sunt spațioase și ofera condiții bune de confort.

De asemenea, turiștii beneficiază de o vacanță ca de poveste, pornind de la meniul diversificat al restaurantelor în regim all inclusive și până la zona spa sau piscinele exterioare. Totul este la superlativ. Mai multe detalii, găsiți AICI.


 

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa este unul dintre hotelurile la care cu greu poți găsi ceva de reproșat. Turiștii se pot bucura de piscine imense, plaje frumos amenajate, camere spațioase, dar și de răsfățul la baia turcească, zona spa, varietate culinară și gust. Detalii despre acest hotel gasiti AICI


 

Calista Luxury surprinde prin condițiile de cazare, gazde prietenoase, arhitectură și amenajare. Aici, te poți simți cu adevărat răsfățat, aflându-te la malul mării Mediterane. Totul este impecabil, de la camere și până la piscinele exterioare, bucurându-te pe deplin de întreaga vacanță. Detalii despre facilitatile oferite de Calista Luxury gasiti AICI

 

Pentru mai multe hoteluri si un sejur de neuitat, rasfoieste OFERTELE NOASTRE !


De vizitat în zona Antalya


Muntele Tahtali

Acesta are o altitudine de 2365 metri, fiind ideal să fie parcurs cu telegondola. Peisajele sunt superbe, astfel că nu ai cum să nu treci prin aceste locuri, bucurându-te de o zi perfectă.


 

Orașul Antalya

Acesta are numeroase obiective, pornind de la zona centrală și până la Turnul Ceas, Poarta lui Hadrian, Muzeul de Arhitectură sau piața Republicană. Vei putea să te bucuri de suvenirurile din centru și să ai parte de seri spectaculoase, cu specific turcesc.


 

Castelul din Alanya

Acesta este cel mai spectaculos obiectiv turistic din zonă. Are 140 de turnuri și este situat foarte aproape de mare. Odată ajuns aici te poți bucura de o priveliște superbă, dar și de câteva vase ale piraților, situate foarte aproape. Castelul are o lungime a pereților de 6.5 kilometri, fiind considerat un obiectiv turistic de mare importanță pentru zonă.


 

Orașul Side

Orașul Side se află la aproape 75 kilometri de Antalya, fiind o zonă vizitată de turiști, de o frumusețe cu totul aparte. Aceasta se află pe o peninsulă ce are lățimea de 300 metri și lungimea de 800 metri. Odată ajuns aici ai putea vizita portul pescăresc, dar și templul lui Apollo. Acesta avea 66 coloane, însă amprenta timpului nu a lăsat în picioare decât 6 dintre acestea. Apollo este considerat un zeu protector al orașului și din această cauză locuitorii au ridicat în cinstea sa templul. Templul se află la malul mării Mediterane.


 

Cascada Manavgat

Cascada se află foarte aproape de satul Manavgat. Aceasta oferă o imagine spectaculoasă turiștilor, cu toate că nu este foarte mare, având 2 metri înălțime și 40 metri lățime. Ori de câte ori te afli în zonă vei fi de-a dreptul surprins de istețimea păstrăvilor.


 

Canionul Koprulu

Acesta este unul dintre cele mai importante puncte de atracție pentru cei ce iubesc rafting-ul. Traseul de pe râul Koprulu are 14 kilometri, iubitorii de rafting având parte de multă aventură.



Kemer Tekirova

Această zonă este perfectă pentru amatorii de scufundări. Apa limpede și plajele cu pietriș  sunt perfecte pentru cei ce iubesc astfel de sporturi acvatice. Dacă ești cazat aici, poți vizita ruinele orașului scufundat Kecova, mormintele săpate în stâncă de la Myra ori biserica Sfântul Nicolae.



Antalya este o destinație de descoperit atât turistic, cât și cultural sau religios. De aceea, plănuiește cu atenție fiecare zi din vacanța ta și apelează la serviciile oferite de ghidul turistic local, vorbitor de limba română pentru plănuirea excursiilor și totul va fi mult mai captivant.


Rezervă vacanța în Antalya!

Ai motive sa nu alegi ANTALYA ?!? 


sursa foto : goturkeytourism,com

 


SOURCE AND TAGS